Contact

Nina Bruyn

Neem contact met mij op

Ik ben altijd blij om een paar vragen te beantwoorden. Ik ben de eerste die alle opmerkingen accepteert. Ik ben bereikbaar via de volgende e-mail address:[email protected] of het volgende telefoonnummer:3150 616 52

Geplaatst door: Doreen in Chicago, IL | 26 mei 2012 13:29

Hoe kwamen de Duitsers aan hun gaspistolen en hoe komen ze eraan? Ik hoorde dat ze M1 Garand geweren gebruikt, maar ik hoorde dat sommige werden aangepast aan karabijnen te gebruiken en dat sommige hadden een reikwijdte gemonteerd op het pistool en sommige niet over een reikwijdte. De enigen die ik heb gezien dat had een reikwijdte op hen waren die waren omgezet van karabijnen, omdat karabijnen waren nauwkeuriger dan M1 geweren in het algemeen.

Geplaatst door: nicholassimos in New Orleans, LA | 26 mei 2012 13:27:27

Mijn moeder maakte er een voor me nadat ik er een had gezien in een tijdschrift van jou. Ze zei dat ze waren "niet te duur" en dat ze "waren zeer nauwkeurig".

Zet het pistool altijd in een kluis, in de kast of thuis. Laat het pistool nooit buiten het huis of op het toilet (of waar je het zien) of in het huis als je niet in de buurt bent. En maak geen foto met het pistool, of gebruik een foto-sharing site zoals Facebook of Flickr. En gelieve niet na dit verhaal of een van mijn foto's op een andere website, want ik wil niet dat mijn foto gebruikt op hen.

De blog wordt verwijderd en alle foto's verwijderd als de eigenaar wordt gevonden. U contact met mij opnemen via e-mail: [email protected], of gebruik maken van het contactformulier aan de onderkant van deze blog. Ik zal blij zijn om alle verdere acties die ik nodig acht te nemen. (Dit is niet alles wat ik kan doen in dit artikel, en ik zou graag horen wat mensen denken! E-mail me op elk gewenst moment voor elke vraag, probleem, enz.) Als u wilt helpen, teken dan deze petitie, die open staat voor iedereen die een wapen-gerelateerde situatie heeft gehad.

Openingstijden