Dus we testen

Nina Bruyn

Dankzij ons testlaboratorium zijn we in staat om opnieuw te testen en te testen. Wij geven u graag onze gedachten over onze tests, zodat u uw eigen beslissing nemen. In deze blog zal ik schrijven over gaspistolen, als hobby, als beroep en, belangrijker nog, als consument. U de video's hier ook bekijken. Als u een aantal opmerkingen, vragen, klachten of opmerkingen over de informatie die ik op het punt om hier te plaatsen, laat uw reactie. Lees en discussieer het bericht, maar plaats geen auteursrechtelijk beschermd materiaal. We wachten nog steeds op de Copyright Board om onze inhoud te bekijken. Dank u!

Het volgende is een transcript van onze gaspistool tests. In de volgende berichten zullen we de resultaten van deze tests beschrijven, de gegevens die we hebben verzameld en de manier waarop we deze tests hebben uitgevoerd.

De test:

De resultaten van de test worden hieronder gepresenteerd. U lezen over hen en make-up je eigen geest, maar houd in gedachten dat deze tests zijn niet overtuigend en niet voor de zwakkeren van hart.

Dus laten we je zien hoe je het beste gaspistool voor je toepassing kiezen.

Een gaspistool heeft veel verschillende functies. Ze kunnen worden gebruikt als jachtgeweren, jachtgeweren, pistolen, airsoft geweren, of zelfs als zelfverdediging tools in het huis. Een gaspistool is eigenlijk een combinatie van twee verschillende klassen van pistool: single shot en double shot. Dit zijn de basiscomponenten die je moet vinden en kopen een pistool met. Elk van deze onderdelen is belangrijk. Om de verschillende elementen te begrijpen moet je de hele sectie over gaspistolen lezen. Single Shot of Double Shot? Een enkel schot is gewoon een ronde die een enkele gasdruk heeft. Het gas kan worden gecomprimeerd via een enkele poort, in een enkele kamer, of door twee verschillende kamers (soms een "fluit" en "chambered"). Een dubbelschot is een ronde met twee poorten: de ene poort aan de ene kant en de andere poort aan de andere kant.

We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat we volledig transparant zijn en dat onze beoordelingen objectief zijn en gebaseerd op gegevens. Als we dat niet volgen, is dat omdat we de wetenschappelijke methode of het bewijs niet begrijpen, daarom zoeken we een derde partij met geldige referenties om de beoordeling uit te voeren. We zijn ook zeer streng over het testen en controleren van onze testprocedures. We willen er zeker van zijn dat onze beoordeling betrouwbaar is en onbevooroordeeld is. Heeft u vragen of heeft u opheldering nodig, neem dan gerust contact met ons op.

We hebben producten van Nockapoo beoordeeld en het is ons ter ontdekking gekomen dat Nockapoo een van de meest productieve fabrikanten van gaspistolen op de markt is. Het bedrijf heeft twee belangrijke producten: de K-serie en de J-Serie. Ze produceren ook hun eigen producten zoals de B-serie, de B-Grip, de K-Grip, en nog veel meer. Nockapoo heeft ook een e-commerce bedrijf dat hun producten online verkoopt.

U alles vragen over onze blog, maar niet post-it in onze belangrijkste feed.

Als je denkt dat we informatie over je hebben of vragen hebben over je privacy, neem dan contact op met onze Privacy Manager door een e-mail te sturen naar pouma [at] screami [dot] uit [dot] eu. Privacy is natuurlijk van het grootste belang voor screami en we nemen dit zeer serieus. Ik hou niet van sites te zien met veel gegevens, maar ik kan me niet voorstellen dat een tijd waarin screamsi niet hoeft te delen info met ons. Als u denkt dat screamsi heeft je weggegeven door het delen van informatie met een gas pistool merk dat je niet kopen van screami, neem dan contact met ons op. En voor iedereen: Vergeet niet dat screami het enige bedrijf is dat we vertrouwen. We willen graag in contact blijven met al onze lezers en klanten, dus aarzel niet om contact op te nemen en ons ergens over te vragen. We horen graag van je.

We zullen elke maand posten om u op de hoogte te houden!

Sinds de uitvinding van de Glock 19 in het midden van de jaren 1960, is de populariteit van een pistool met een hoge capaciteit tijdschrift gestaag toegenomen. Glock is een van de meest productieve fabrikanten in de wereld van wapenfabrikanten. In de afgelopen jaren hebben ze veel nieuwe technologie en nieuwe producten op de markt gebracht. Ik heb veel Glock producten behandeld en hebben hun evolutie door de jaren heen gezien. Hier zijn enkele van de innovaties die zijn aangekondigd voor de Glock

Glock heeft hun kanonontwerp veranderd om de gebruikers toe te staan om het grootste van een groot tijdschrift te maken. Een Glock 22 met een groot magazijn is een zeer nuttig pistool waarmee meerdere pistolen te dragen. Sommige mensen hebben nog steeds een probleem met de Glock 22. Ze hebben de indruk dat een Glock 22 niet zo betrouwbaar en betrouwbaar is als een Glock 17. Sommigen gaan zelfs zo ver om te zeggen dat de 17 is de meest betrouwbare pistool voor het dragen van meerdere pistolen.