Over Nina Bruyn

Nina Bruyn

In 2013 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse radiozender over mijn werk. Het was de eerste keer dat ik over mijn zaken kon praten. Daarna werd ik gecontacteerd door de Nederlandse politie. Ze vroegen me om naar de studio in Den Haag te komen en met hen te praten over mijn zaken. Ik was erg nerveus, want naar mijn mening is het nog steeds erg riskant om dit interview te doen, omdat de politie vragen kan stellen die me bang zouden maken. Eerst dacht ik dat het interview niet goed kon gaan. Toen gaven ze me een kans om te zeggen waarom ik het pistool maakte en de achtergrond van het project. Uiteindelijk vond ik mezelf het ermee eens om geïnterviewd te worden door de Nederlandse politie. Hoe is dit gebeurd? Laat me het uitleggen. Ik begon mijn bedrijf in 2010, een jaar na de terroristische aanslagen in Mumbai.

In sociale media, vindt u me doet wat meer diepgaande berichten over een aantal van de problemen met pistool wetten en wapenbezit. Ik heb een nieuw boek coming out in het Verenigd Koninkrijk genaamd de "Gas Pistol Handboek" en dit zal de eerste keer dat ik zal het schrijven van een diepgaande blog post over het gas pistool in het Verenigd Koninkrijk, want er is zo veel verkeerde informatie die er zijn dat kan worden opgevat als waarheid.

Dus hier is wat er met mij gebeurd is, en wat ik geleerd heb. Ik had net het idee voor een nieuwe blog die zou proberen en wijzen op een aantal van de echte problemen waarmee het publiek met hun rechten en vrijheden. Ik had eerder geprobeerd en niet om deze blog uit te voeren, want het was een beetje te niche, en ik wilde iets om meer mainstream. Echter, nu ik weet dat het erg populair is in het Verenigd Koninkrijk en het internet, heb ik besloten om het te doen.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om de wereld een aantal coole wapens die worden gebruikt voor het fotograferen van sport, maar nog belangrijker om mensen die betrokken zijn bij schieten. Ik hou van het idee om iets in de handen van mensen die plezier kunnen hebben met het zonder het risico van iets, omdat de mogelijkheden voor ongevallen, of gewoon pech, zijn zeer, zeer laag. Dus dat is mijn doel in het leven - om andere mensen te laten zien dat het leuk en gemakkelijk is om plezier te hebben met alles.

Ik begon te krijgen geïnteresseerd in wapens een tijdje geleden, en hebben altijd al een fascinatie voor geweren, vooral als je begint om ze te gebruiken voor het fotograferen. Ik herinner me toen ik op de middelbare school had ik een heel behoorlijk pistool, dat ik gebruikt voor de concurrentie schieten in de garage, en ook voor doel schieten, waar ik echt vond het geweldig.