Waarom kopen mensen dure gaspistolen?

Nina Bruyn

Ik heb het antwoord eerder gehoord, maar ik heb het nooit echt begrepen. Ik dacht: Waarom niet? Maar als je in de echte business, zie je dat ze allemaal erg duur zijn, omdat ze niet allemaal zo goed als wat ze beloven. In deze post ga ik mijn redenering uit te leggen.

Wat is een gaspistool?

In zijn oorspronkelijke vorm was het gaspistool een pistool dat een luchtdrukgeweer afvuurde. Het deed dit door het uitbreiden van een gascartridge die werd ingevoegd in het einde van een lang stuk metaal. De cartridge werd een patroonkast genoemd. Dit betekent dat het zeker sterker is dan Blauwe Skibroek Heren. Toen u de trekker overhaalde, breidde de cartridge zich uit en ging er een kogel door de behuizing van de gascartridge. Na de uitbreiding van de cartridge zou je de trekker weer overhalen, en de kogel zou de patroon behuizing te verlaten. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals Slaapzak Prematuur.

Deze cartridges hadden een zeer korte levensduur als het gas gebruikt om ze uit te breiden kon niet ontsnappen aan de cartridge geval en veroorzaken het uit te breiden. Dit is de reden waarom de cartridges werden gemaakt om te worden afgevuurd over en voorbij, om ervoor te zorgen dat ze genoeg gas om te functioneren, maar dat er niet te veel links toen je de trekker overgehaald.

Moderne gaspistolen zijn een beetje anders als het gas gebruikt in een modern pistool is niet uitgebreid met dezelfde frequentie die het was in de cartridges van het verleden. In ieder geval is dit sterker dan gaspistool. Er is een gaszuiger aan de achterkant van het pistool waardoor het gas aan de kamer kan ontsnappen. De gaszuiger is een interessant ontwerp, omdat het een langere, bredere waaier van gassen mogelijk maakt, waardoor pistolen met meer patronen kunnen worden afgevuurd. Er zijn gaspistolen die slechts een bepaalde hoeveelheid gas toestaan om de kamer met één enkele trekkertrek te verlaten, en een pistool dat zo vele patronen kan vuren mogelijk.

Er zijn ook een paar pistolen die het mogelijk maken voor maar liefst 20 cartridges.

Voor mij is dit waar ik vandaan kwam, want ik kon niet beslissen of ze te maken of niet, en het was niet gemakkelijk om te beslissen over een cartridge.