Welke soorten gaspistolen bestaan er?

Nina Bruyn

Gas pistool is de meest voorkomende type, in dat het degene die ik het vaakst gebruik, dus ik heb geschreven over het hier. Dit bericht gaat over de rest van de types.

Voor onze doeleinden, een gaspistool is een gaspistool dat zeer hoge druk produceert wanneer het wordt afgevuurd; bijvoorbeeld, een blowback pistool zal schieten veel lucht wanneer het wordt afgevuurd, en zal een snuit snelheid van tussen de 1.500 en 2. Heeft u tips over het gebruik van gaspistolen? 000 voet per seconde (fps), afhankelijk van de grootte van de kamer. De druk van het gas is niet altijd hetzelfde als de druk van de cartridge van het pistool, bijvoorbeeld, een grote terugslag zal veel druk produceren, maar een kleine terugslag zal niet. Sommige blowback pistolen zijn ontworpen om te schieten in een hoge druk modus, want dat is hoeveel van hen worden gebruikt door de politie en het leger. Een ander doel van terugslag is om het pistool zo stil mogelijk te maken; een kogel zal nog steeds gaan door de loop, maar de terugslag van het pistool zal niet het pistool geluid. In een gaspistool kan de terugslag lucht zijn, of een gas. Een pistool dat zeer hoge druk produceert kan ook een klein gaatje in de basis van het vat, die kan worden gebruikt als een luchtgat en die het mogelijk maakt de lucht te stromen rond het vat, het creëren van de nodige luchtstroom voor het pistool om te functioneren. In dit geval is het enige ding dat de basis groter is, zodat het gat groter moet zijn dan de boring. Dit onderscheidt dit artikel expliciet van producten zoals gaspistool vergelijk. Dit betekent ook dat het pistool kan schieten gas ook. Een ander doel van het gat is dat de kogel naar voren wordt geduwd, in plaats van van het vat af te stuiteren.

De meest populaire methode voor gaspistolen is door de "bluelock." De methode is vergelijkbaar met de methode voor de luchtbuks. Het pistool kan worden gebruikt met een buskruit lading in het vat, of met een gaslading, zoals weergegeven in de foto hieronder: De kamer van het gaspistool kan worden geschroefd in een cilinder, die kan worden gevuld met het gas. Wanneer het buskruit wordt ontstoken, het gas duwt de kogel uit, die gemakkelijk kan worden gedaan met een eenvoudige buskruit buskruit en gas patroon (foto hieronder). Dit type buskruit, indien gebruikt op gaspistolen, kan worden genoemd "Bluelock" buskruit. Met andere woorden, het gas is "vergrendeld" in het vat, en zal niet uitlekken totdat de kogel raakt het vat. Het gas kan ook worden opgeslagen in de cilinder voor langere tijd, waardoor het mogelijk is om een lange afstand schot in uw auto (het buskruit en het gas kan niet per ongeluk worden gemengd). Gaspistolen kunnen ook worden geladen met "Cork" (gebruikt in sommige landen in het Midden-Oosten) of "Rubber" (die wordt gebruikt in de Verenigde Staten). Beide soorten buskruit zijn zeer licht, maar de "Cork" buskruit is veel vluchtiger en kan leiden tot per ongeluk afvuren van het pistool.

Het grootste gevaar van het gebruik van gas pistool poeder is de kans op buskruit of buskruit residu op je handen. Dit is meestal geen probleem als je het gebruikt in de keuken, zoals je niet moet aanraken met je handen. Als u het gas op een pistool (zoals een gasgeweer) dat is afgevuurd (bijvoorbeeld een shotgun), moet u uw handen wassen met zeep en water na het hanteren van het.